Klubmodul henter siden
(03) Kom i form
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Kom i form For unge og voksne mænd og kvinder

Kom i form er holdet for dig, der ønsker en træning, der er alsidig, effektiv og giver sved på panden. Vi arbejder hele kroppen igennem og har særlig fokus på træning af musklerne i mave, ryg, arme, lår og baller. Træningen indeholder et miks af styrke-, konditions- og udholdenhedstræning, og vi anvender bl.a. redskaber som stepbænke, redondobolde, træningselastikker, håndvægte og corebarstænger.  De nævnte redskaber findes i foreningen. Nogle af redskaberne vil der i denne sæson være mulighed for at købe eller låne med hjem. Andre skal sprittes af før og efter brug.

Deltagelse på holdet kræver ingen særlige forudsætninger ud over lyst til effektiv træning og sved på panden. Husk drikkelse til træningen og fornuftige træningssko med god støddæmpning. Medbring også gerne egen håndsprit samt en yogamåtte eller et lagen/ håndklæde til at lægge på foreningens yogamåtter.

Holdet er et ”ikke-opvisnings-hold”, men indimellem tager vi alligevel til den lokale opvisning - og det sker i marts 2021. Hvis du har lyst, tager du med, men det er ikke opvisninger, vi har fokus på i den daglige træning, og det er helt ok ikke at deltage i opvisningen.

Leder: Marianne Pedersen

tlf. 22131033

Tid: mandag kl. 19.00 – 20.00

Sted: Sakskøbing Skole

Kontingent: 650,- kr.

NB: starter i uge 38 og kører frem til påske

 


Læs mere
OPSTART I UGE 38 ADGANG VIA PIGESAL
Startdato
14.09.2020
Slutdato
20.03.2021
Tid/Sted
Mandag 19:00-20:00 Sakskøbing Skole, Gymnastiksal
Pris
650,00 kr.